Πέμπτη, Μάρτιος 28, 2024

ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ - ΕΝ ΟΙΚΩ-ΔΟΜΩ

ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ - ΕΝ ΟΙΚΩ-ΔΟΜΩ
ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
Λ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ 105
ΑΧΑΡΝΕΣ
213 0411024, 6974 103410
Ιστοσελίδα
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Εν Οικω-Δομώ


Πετρίδης Αναστάσιος | Τεχνικό Γραφείο Αχαρνές Αττικής


Το τεχνικό γραφείο μας “Εν Οικω-Δομώ” το οποίο εδρεύει στην περιοχή Αχαρνές στην οδό Λεωφόρος Καραμανλή 105, διαθέτοντας μακρόχρονη πείρα στον χώρο των κατασκευών, αναλαμβάνει με συνέπεια και επαγγελματισμό κάθε είδους οικοδομική εργασία σε όλη την Αττική και όλη την Ελλάδα.
 
Το εξειδικευμένο προσωπικό μας υπό την εποπτεία του πολιτικού μηχανικού του γραφείου μας αναπτύσσει οποιαδήποτε οικοδομική δραστηριότητα και φέρνει εις πέρας οποιαδήποτε εργασία της οικοδομής σας. 
 
Η πολύχρονη παρουσία μας στο χώρο των κατασκευών και η υψηλή τεχνική μας κατάρτιση αποτελεί την μεγαλύτερη εγγύηση για άριστα αποτελέσματα σε οποιοδήποτε έργο αναλάβουμε. 
 
Αναλαμβάνουμε κάθε είδους έργο από ένα μικρό μερεμέτι έως και την κατασκευή μίας ολοκληρωμένης κατοικίας στις Αχαρνές, σε όλη την Αττική και σε όλη την Ελλάδα. Διακρινόμαστε για την ταχύτατη εξυπηρέτηση και την αποτελεσματικότητα δίνοντας αξιόπιστες λύσεις σε καθημερινά προβλήματα.
 

  

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕ :

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΔΟΜΗΣΗ-ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ-ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ - ΕΝ ΟΙΚΩ-ΔΟΜΩ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΑΧΑΡΝΕΣ

ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΑΣ
ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ